Hoe kan je het beste losse thee bewaren?

Hoe kan je het beste losse thee bewaren?

Aug 20, 2024

Als echte theeliefhebber (zoals jij en ik) weet je hoe belangrijk het is om losse thee goed te bewaren, zodat de smaak en versheid behouden blijven. Een manier om losse thee te bewaren, doseren en serveren is met de TwisTea Display. Waarom deze display zo handig is, leggen we je graag uit!

Waarom kiezen voor de TwisTea Display?

Praktisch en gebruiksvriendelijk 
Met één simpele draai (twist) doseer je precies de juiste hoeveelheid losse thee. Dit voorkomt verspilling en zorgt ervoor dat je altijd de perfecte kop thee zet. 

Eye-catcher
De TwisTea Display is niet alleen functioneel, maar ook een echte eye-catcher! Het strakke en moderne ontwerp past in elk interieur en maakt van je theehoekje een stijlvolle plek. 

Compact en georganiseerd 
Geen rommel meer met losse potjes en zakjes! De TwisTea Display houdt al je favoriete theesoorten georganiseerd en overzichtelijk bij elkaar, wat ruimte bespaart en je keuken of kast opgeruimd houdt.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid 
De display is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd met een jaar garantie. 

TwisTea tip: Kies je voor het TwisTea Startpakket? Dan ontvang je daar twee roestvrijstalen theezeefjes bij, die vaatwasserbestendig zijn en dus makkelijk schoon te maken!

Unieke smaken

We hebben een assortiment met meer dan 70 unieke theesmaken, afkomstig uit kwalitatief hoogstaande theegebieden over de hele wereld en gearomatiseerd met echte ingrediënten zoals geurende bloesems, gedroogd fruit en wereldse specerijen.

 

Gemakkelijk te monteren en uit te breiden

De TwisTea Display wordt geleverd als een eenvoudig bouwpakketje dat je snel in elkaar zet met behulp van de bijgeleverde handleiding. Wil je later toch meer smaken toevoegen aan je display? Dat kan gemakkelijk met de uitbreidingssets, waarmee je hem kunt uitbreiden tot maximaal 6 smaken.

 

TwisTea Startpakket

Met het TwisTea Startpakket haal je alles in huis om je theebeleving te verrijken. Het pakket is verkrijgbaar met vier, vijf of zes verschillende theesmaken, waarmee je jouw favoriete thee gemakkelijk kunt bewaren, doseren en serveren. Het startpakket bevat ook twee roestvrijstalen theezeefjes, die ideaal zijn voor het laten ontplooien van de smaken in losse thee.

 

Mark van den Bogaart,
Theesommelier & Founder of TwisTea



Bekijk ook onze andere blogs